Om os

Skolens Venner – Gribskov arbejder for at skabe bedre trivsel og læring i skolerne i Gribskov Kommune ved at formidle Skolevenner til skolerne.

Vi er et lokalt initiativ, men har tilsluttet os Landsforeningen Skolens Venner, som bakkes op af Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen og Frie Skolers lærerforening.
 Sammen arbejder vi for at Skolevennerne bliver en ekstra ressource på skolerne uden at erstatte det arbejde, som ansatte udfører.

Vi tror på, at der i alle klasser sidder en eller flere elever, som kan have glæde af ekstra opmærksomhed og støtte, og at den ekstra opmærksomhed og støtte fører til bedre trivsel og læring for den enkelte og dermed også for klassen og fællesskabet.

Vi er organiseret som forening med hvad dertil hører: Bestyrelse, medlemmer, vedtægter m.v.
Vi er ca. 20 Skolevenner fordelt på 8 skoler, og vi arbejder på at blive flere.

I foråret 2018 gennemførte vi en evaluering af vores virke for at opsamle erfaringer og udvikle vores arbejde. Evalueringen viser, at der er stor tilfredshed med vores indsats, og at alle parter, elever, lærere og skoleledelse, vurderer, at det, vi gør, har en betydelig gavnlig effekt.

Vil du være en del af vores fællesskab?