Gør en forskel – bliv Skoleven!

Hvem er vi?

Skolens Venner – Gribskov arbejder for at skabe bedre trivsel og læring i skolerne i Gribskov Kommune ved at formidle Skolevenner til skolerne.

Vi er et lokalt initiativ, men har tilsluttet os Landsforeningen Skolens Venner, som bakkes op af Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen og Frie Skolers lærerforening.
 Sammen arbejder vi for at Skolevennerne bliver en ekstra ressource på skolerne uden at erstatte det arbejde, som ansatte udfører.

Vi tror på, at der i alle klasser sidder en eller flere elever, som kan have glæde af ekstra opmærksomhed og støtte, og at den ekstra opmærksomhed og støtte fører til bedre trivsel og læring for den enkelte og dermed også for klassen og fællesskabet.

Hvem kan blive ven med en skole?

At blive ven med en skole kræver ikke nogen speciel uddannelse, men et engagement og glæde ved – sammen med lærerne og pædagogerne – at give skolens elever en rigtig god skolegang.

Skolevenner kan være alt fra studerende til pensionister samt virksomheder og organisationer. Du kan se hvad du kan forvente af skolen, og hvad skolen forventer af dig dels i din Venskabsaftale med Skolens Venner og dels i Skolens Venners Skolevensaftale med skolen.

Ja tak – kontakt mig!

Udfyld denne kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Skriv også gerne lidt om, hvorfor du overvejer at blive Skoleven.